Nike Skor

Frakt & Retur


1. Leverans

a. Alla internationella försändelser levereras via DHL Express främst inom detaljhandeln.

b. Efter beställning, kontrollera din e-post för att få orderbekräftelse.

c. Internationell frakt hanteras av Air International DHL Express Company, inom 3-5 dagar leverans i tid vanligtvis.

2. Utbyten

a. Vi kommer bara att acceptera utbytet för en annan storlek eller färg inom 30 dagar från den ursprungliga beställningen leveransdatum. Du behöver kontakta oss innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, det vill säga inte slitna, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.

b. Vi täcker inte fraktkostnaden utbyten, kommer du att ansvara för returfrakten och för frakt och hantering kostnader för sjöfarten de utbytta objekt tillbaka till dig.

3. Åter

a. Vi kommer att acceptera returposter, måste du kontakta oss med återleveransadressen innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, det vill säga inte slitna, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.

b. Vi täcker inte fraktkostnaden för returer eller utbyte av rätt ordning paket, kommer du att ansvara för frakt och hanteringskostnader.

4. För Annullering

    Avbokning av en order måste begäras innan beställningen har dispatched.Cause som vi behandla alla order så snabbt som möjligt inom 6-8 timmar efter order placering, så vi är inte alltid möjlighet att annullera en beställning efter att den är placerad.

    Om du har några frågor om denna policy, kontakta oss.

tillbaka